Loodgieterswerk

Het imago van een loodgieter is nog steeds ‘de man met de ontstopper en een gasbrander’. Het ambachtelijke werk is gebleven maar bij Allesaf.nl is de loodgieter vooral ook een goedopgeleide vakspecialist.

Loodgieter, een ambachtelijke naam voor een modern beroep.

Het imago van een loodgieter is nog steeds ‘de man met de ontstopper en een gasbrander’. Het ambachtelijke werk is gebleven maar bij Allesaf.nl is de loodgieter vooral ook een goedopgeleide vakspecialist. Hij is uitgerust met moderne meetapparatuur en goedgekeurde gereedschappen. Hij lost snel en vakkundig problemen op aan waterleidingen, riolering, gasleidingen of de cv-ketel.

Allesaf.nl voor:

  • aanleg en onderhoud sanitair
  • totaaloplossing: van waterleiding en afvoer tot fraaie inrichting badkamer
  • plaatsen waterontharder
  • aanleg riolering en ontstoppen riool
  • dakdekking, dakgoten en waterafvoer

Vakkundig en snel

Allesaf.nl is aangesloten bij UNETO-VNI. Dit is een vakvereniging voor loodgieters die gediplomeerd zijn en ervaring hebben opgebouwd in hun vak. De loodgieters van Allesaf worden veel gevraagd voor aanleg en onderhoud van cv-ketels en verwarmingsystemen in allerlei soorten en maten. Zowel bij de particuliere klant als bij bedrijven en industrie. Ze staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Elk probleem rond water of gas, lossen ze snel en vakkundig voor u op.

Daar kunt u op vertrouwen.