Over ons

Allesaf.nl te Zoetermeer is een jong en dynamisch bouw- en aannemingsbedrijf met een persoonlijke aanpak van zaken.

Allesaf.nl te Zoetermeer is een zichzelf respecterend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn voor u de partij voor het complete (professionele) zakelijke afbouw pakket. Gestart in 1998 en sindsdien uitgegroeid tot een kwalitatief zeer goed afbouwbedrijven in West Nederland.

Wij zijn een afbouwbedrijf met een vaste ploeg, die U van dienst kunnen zijn in het aanbrengen van scheidingswanden, wand- en plafondafwerking, zoals het uitvoeren van gespecialiseerd stukadoorswerk, tegelwerk, schilderwerk en etc. Voor iedere sub discipline hebben we specialisten, zodat u altijd de juiste man op de juiste plaats heeft. Om de kwaliteit te bereiken die ons voor ogen staat, werken wij uitsluitend met moderne, goed onderhouden machines.

Daarom werken wij alleen met zeer gemotiveerde medewerkers, die door deze motivatie en gevoel voor het vak volledige tevredenheid kunnen bereiken bij onze klanten.

In de zakelijke markt focussen wij ons op projecten in de woningbouw, renovatie en utiliteitswerk. Voor de particulieren voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Complete verbouwingen, zoals badkamers, keukens en etc.
  • Adviezen ten aanzien van woningverbeteringen rekening houdend met duurzaamheid en milieuaspecten.

Ons vakmanschap, opgebouwd in bijna 10 jaar afbouw ervaring, is iets waar we trots op zijn. Onze klanten kunnen dit natuurlijk beamen. Allesaf.nl kent als geen ander door de jarenlange ervaring de mogelijkheden en toepasbaarheid van de diverse afbouwmaterialen.

De zorgvuldig opgebouwde deskundigheid is, gezien de vele vaste klanten, de waarborg voor continuïteit. Een goed stuk werk moet leiden tot; voldoening, vertrouwen en een langdurige relatie.

Werken met Allesaf.nl betekent dat u te maken hebt met een afbouwbedrijf dat alles voor U coördineert. U kunt alles afstemmen met de projectleider van Allesaf.nl. Dat maakt de communicatie een stuk eenvoudiger en maakt de kans op fouten en gemiste afspraken een stuk kleiner.

Allesaf.nl is ook financieel een solide afbouwbedrijf. Wij weten dat het nakomen van afspraken, ook in geldelijk opzicht, de basis is voor een optimale samenwerking.

Daarnaast kunnen we u voorzien van een écht professioneel advies en bent u verzekerd van kwalitatief juiste materialen.

Kortom, met ons kunt u goede afspraken maken.

Comments are closed.